teman-temanku

Friday, December 31, 2010

hey hey hey..its 2011 dude!!!

Hari ini, 1/1/2011. jadi? Tahun baru la sengal!!!hahaha..

Hope aku dapat buat lebih baik dari tahun lepas. Korang pon jugak tau. New year,new number,new spirit,new ageage????hahahaha.. Ill be 20 this year. And 20 years old is not OLD!!hahaha..trase aku kalau orang cakap aku tua.

Apa-apa pun

let only happy and success be the meaning of 2011!!!

Thursday, December 30, 2010

hahahaha

2010 sudah tiba di penghujungnya, dan juga kepada blade aku, RAZORS gen LE.kenapa?sebab aku nak tukar!!!tukar kepada RAZORS ARAGON 4. hope perubahan ni dapat memajukan aku dalam sukan ni lagi. Aminnnnnnn…..

Kat bawah ni ada gambar beliau..hahaha


ini lah wajah mereka




ini setup yang aku nak buat...




mintak-mintaklah jadi nak beli, aku harap sangat nak angkat blade ni..hahaha... aminnnnnnnnnnnnnnn

Tuesday, December 28, 2010

AFF SUZUKI CUP 2010

Ok, sekarang ni memang tengah hot cerita pasal perlawanan bola piala Suzuki ni. Final Malaysia vs Indonesia dan pusingan pertama telah pun di menangi oleh Malaysia yang mengalahkan Indonesia 3-0. tetapi pelbagai isu timbul dek kerana kekalahan pasukan Negara jiran, iaitu Indonesia. Mereka melemparkan pelbagai isu dan ketidak puasan hati mereka. Seharusnya mereka patut menerima kekalahan mereka. Malaysia juga pernah mengalami zaman bodoh bola, asyik-asyik kalah dengan pasukan lawan. Tapi tak da sampai nak bakar bendera lah, apa lah. Tapi apa yang nak aku cakap sebenarnya kita tak patut bertelagah sesame sendiri pasal isu ni, Malaysian kena matang, dan Indonesian pun kena matang. Aku berkata sedemikian sebab Malaysia dengan Indonesia ni serumpun je. Jiran pulak tu, jangan la gaduh-gaduh. Aku pun mempunyai rakan di Indonesia dan mereka baik je dengan aku. Jadi janganlah hanya kerana bola sepak kita nak bermusuh dan bertelagah sesame sendiri.


Malaysia vs Indonesia.

Aku harap final pusingan kedua berjalan dengan lancar, may the best team win. Janganlah pakai laser, aku cakap untuk kedua-dua pihak. Tingkatkan semangat kesukanan. No laser and no ‘coli berlampu’.haha..itu kelakar.


Pasukan Malaysia.

For team Malaysia, semoga mengecapi misi korang. Tunjukkan permainan bertenaga dan cantik. Bawa pulang piala tu. Make Malaysia proud!


Pasukan Indonesia.

And the Indonesia football team, korang pun apa kurangnya, berusahalah. Janganlah timbul isu yang boleh mencemarkan persahabatan antara Malaysia dan Indonesia.

May the best team win

nasihat pendek dan peringatan sikit untuk kau

Hahahaha..aku temui mangsa terbaru untuk di lenyek-lenyekkan dalam post aku. Hahahahaha. In this post aku malas nak cerita dari awal, sebab kena cerita depan-depan baru tragis!hahahaha..

Kat sini aku hanya ingin menasihati manusia yang berumur..ooopppssss..sorry, my bad to be rude..hahahaha..okay, what I wanna say is, dude or old man(oopppss I did it again J) be a professional person lah!!! Stakat nak trase apa yang aku gurau tu baik korek kubur tanam diri sendiri la macha..kau nak ungkit kau buat kerja?nampak sangat tak ikhlas..yes! thanks to you because susah payah(dengan ikhlas) nak buat barang..tapi bile kau dah ungkit macam tu, ehem2, membesar dan baligh lah woi…..

itu tak kesah lagi lah kan, ni part aku suka:

Woi pandai, yang kau sound aku depan orang ramai nape?

Aku datang awal la jugak dari orang lain, nape tak sound terus?nak malukan aku?ape??tak??salah tu bangang..kau membuatkan aku nampak bodoh di khalayak ramai padahal kau yang bodoh. KAU MENGHINA AKU TU.

Ni satu lagi, aku beli penat-penat,cari kedai, PINJAM DUIT semata-mata taknak kau marah, lepas tu kau campak dalam longkang?depan orang ramai lagi tu..apa motif kau?

Biar aku jawapkan, kau nak tunjuk kau punye marah lah konon, ego macam budak-budak, macam aku mase umur 12-13 tahun. Perlu ke tunjuk depan orang ramai?aku tak de maruah ke haa bodoh?siapa perlu lagi terasa hati ni?

SIAPA YANG BETUL NI?

A)kau yang terasa dengan menda kecik

B)aku yang kau herdik depan orang ramai dan barang aku yang kau buang depan orang ramai

Mana satu jawapan nye ye?hahaha..lu fikirlah lah sendiri rongtuo..hahaha..

Text aku masa aku dalam kelas, lewat pulak tu.

Aku ni remaja yang sedang dan ingin menuntut ilmu, bukan macam kau. Kau memang lah tak faham perasaan student sebab tutt tutt..hahaha..text aku “itu masaalah kau” what the fuck!aku dalam kelas, aku takde duit!!!apa ke bodoh sangat kau ni tak paham2??aku ke kau yang tak fakir orang lain ni?aku ke kau yang pentingkan diri sekarang ni??

Kepada kawan-kawan, manusia atau mana-mana pihak yang menyebelahi die, aku tak marah. Ni nasihat je nak bagi kau sedar. Tak salah kan BUDAK MUDA nasihat ORANG TUA. Hahahahahaha. KORANG FIKIRLAH SEKARANG NI YE.

Lagi satu:

Mengata belakang aku?silakan..kalau aku tau, pergi la bertaubat dulu. Sebelum ALLAH S.W.T. membalasnya.

p/s: ni bukan mengata belakang, ini nasihat lah bodoh. Nak cakap depan bukan kau faham pun, belajar pun tak habis.

Monday, December 27, 2010

ini saya

Azam tahun baru?no, aku tiada azam untuk ditetapkan. Misi dan visi aku akan timbul secara berperingkat menjelang tahun 2011. so, kalau tetapkan apa azamnya kalau tak dapat nak capai target mulalah menyesal.azam semua orang ada tapi aku punya tak tetap. Hahahahaha ..

Don’t make your ‘azam’ yet….wait for it….

Why? Believe me...2011…

It’s full of surprises

Wednesday, December 22, 2010

hai

Hey, new semester! I’ll try my best for this semester. A lot of thing must change..hhmmmmm..let me think first………….aha!shortlist comin up right to you!

  1. study hard and study smart(of course im not smart..haha)
  2. stay at sewel level
  3. trying to forget the ‘perempuan murahan’ completely.TRYING. =_=’
  4. trying to change my mistake. What mistake?i dont know..hahaha
  5. develop new tricks and style in ROLLERBLADING
  6. stay in gold position.STAY GOLD!
  7. try to make ‘budak inline’ at kuantan more than ONE.haha
  8. make new friends. A lot of friend!.

There is my shortlist that can come out from my mind this morning. Still a lot of thing that I wanna share, but this the ‘top 8’ things that I wanna do and change.

About the ‘perempuan murahan’, rude huh?i’ve said before, im trying to forget that EASY GET GIRL.hahahahaha. for hell sake, why I feel soo sad?she’s more than bitch man!..come on!wake up!...............huaaarrgggghhhhh…bangun pun aku..eh, cikaro la kau..hahahahahaha..baru sedar =__=”

-eNd-

Tuesday, December 21, 2010

hi fellas!wassuppppppp...its been too long that i didnt update this ugly blog..haha
janji?how come i will forgot that...di post sebelum ini tertera bahawa video kami di skatepark TEMERLOH akan di release kan, dan di post terbaru ini saya mempersembahkan video pertama kami..............................................enjoy!
lagu best kan?haha

Thursday, December 9, 2010

NANTIKAN

yesterday we have completed the travel to

Temerloh

what we were doing there?


Please wait for the video we've done.
it is still in the making.

Hint?haha.. first try of the day, and first mini ramp footage.

Don’t aspect anything, we’re just chillin around.

Wait for the video okay?

-skate timor-

-RUN KTN-


-eNd-

Monday, December 6, 2010

ingatlah wahai kawan-kawan tentang fokus utama kita,
BELAJAR

jangan macam aku, pointer dah drop baru nak menyesal. hope, i can survive for another sem. and i'm promise i'll do my best for the next sem. this is my promise to my self, not just 'cakap kosong' with friends like last two sem. "aku nak buat betul-betul sem depan" that is the 'cakap kosong' that i told you. only throw out word in front your friend(my friend) just only want to motivate for only 2-3 minutes. and the promise that i make up there is my promise to myself.

the reason that i post to my blog is just want you guys support me.can you?

-eNd-

Sunday, December 5, 2010

tag: 25 random things

"Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts or goals about you. In the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tags you. If I tag you, it’s because I want to know you more."


1. my name is muhammad kamil amir bin ahmad jais.hai!:)

2. kawan-kawan boleh panggil saya kamil, amir, eric montealegre, dan bradd pitt.hahahaha

3. sekarang saya tinggal di SG. ISAP DAMAI, kuantan, pahang, malaysia.haha

4. saya menuntut ilmu di KOLEJ SHAHPUTRA, kuantan dan saya mengambil jurusan jurus tendangan maut..hahaha..bergurau, saya ambil jurusan MEDICAL LABORATORY TECHNOLOGY. saya suka :)

5. saya tak hensem

6. saya menunggang motosikal sahaja. 135lc barai..hahaha

7. saya tak market sebab saya takda kereta(situasi kolej)

8. saya single dan saya susah mencari pengganti kerana saya setia dan saya tak kacak.(kisah benar)

9. saya adalah seorang peminat sukan extreme dan saya bermain inline.

10. buat masa ini saya hanya lepak di skatepark, kedai makan selepas main, lepak mega kejap, lepas makan dan lepak di pantai TELUK CEMPEDAK juga untuk bermain inline.

11. saya mempunyai inline jenama RAZORS dan saya tidak akan tukar brand.:)

12. pakaian?baju?kalau berkenan beli je lah apa-apa brand pun. seluar levi's dan radioactive. kasut vans,converse.

13. sangat gila dengan FACEBOOK.add lah KAMIL AMIR :)

14. saya sangat banyak bercakap dengan orang yang saya kenal.haha.mestilah.

15. saya seorang yang TIDAK ROMANTIK.

16. music?okay, saya tidak bertumpu pada satu-satu genre sahaja, selagi boleh diterima minda saya, saya akan mendengarnya. antara genrenya ialah, pop,punk,hardcore,hip hop,metal,indie dan macam-macam lagi lah, yang penting lagu itu best.

17. hah, lupa pulak, gaya pakaian?saya memilih style sukan inline lah. macam mana?baju besar(taklah besar sangat) seluar skinny, kasut vans, full cap dan wrstband. macam ni CLICK HERE. tetapi saya tidaklah tertumpu pada cara pemakaian seperti itu juga, cuma minat lebih ke arah itu.

18. pengguna MAXIS. maxis only.

19. kalau boleh saya nak jadi FULL TIME SKATER.hahaha

20. mengimpikan kereta suzuki swift.damn!

21. saya sudah kehabisan idea.hahahaha

22. seorang yang sayangkan kawan-kawan

23. walaupun tidak romantik, saya sangat sayangkan pasangan saya walau apa jua yang terjadi. saya setia pada yang satu.

24. WANITA BERTUDUNG, mata besar, comel, bibir angelina jolie, tak kurus, tak gemuk,memahami hati saya,GILA-GILA dan yang paling penting dari comel, BOLEH MENERIMA SAYA YANG TIDAK SEBERAPA INI.

25. more information?ask me lah..hahaha..facebook2!!!KAMIL AMIR

orang yang saya mahu tag adalah:
ieqa(of kos lah, sbb die yg tag mule2)
haaaa..nak senang, semua rakan-rakan di WE ARE BLOGGERS!

sila lakukannya dan beritahu pada saya di facebook, i wanna know bout you

Saturday, December 4, 2010

“There’s no need to miss someone from your past There’s a reason they didn’t make it to your future”

-kata-kata hikmat dari anas abas, di twitter beliau.

Friday, December 3, 2010

Jahat untuk jahat?baik untuk baik?that is my topic for this post, short one.

If you think that way, you will always be a loser and never get the ‘hikmah’.WHY?that the question that I wanna hear. Plant this in your mind, if you are the ‘bad person’ you must remember this ‘FIND A GOOD ONE AND YOU WILL GET YOUR WAY, A GOOD WAY’. And if you are the ‘good person’, YOU MUST FIND A BAD ONE TO MAKE THE BAD ONE TURN INTO A GOOD PERSON’. If this happen, then we can think about LIVE HAPPY EVER AFTER.

Think my friends, THINK.

-eNd-

Thursday, December 2, 2010

yeah2!!!!the wait is over

yeah, DVD game theory dari razors sudah di 'release'kan..yes2!!!

tengok-tengok,ayat dia sama macam aku..hahaha..THE WAIT IS OVER!!so, dont wait-wait lah!!

di'direct'kan oleh director yag sangat kreatif dan bijak dalam pembikinan video, siapa lagi kalau bukan BRAZILIONAIRE!!!!

jadi korang nak tahu hasil kerja dieorang yang dah berkerja keras untuk penghasilan video GAME THEORY ni, boleh lakukan tempahan di ROLLER UNITE


~STRONGER THAN EVER~



-eNd-

Wednesday, December 1, 2010

bosan dah aku

aku makin tak paham dengan orang di sekeliling aku sekarang ni, memang sukka mencari kesalahan aku ye?kiranya aku ni ada hak untuk gelak je la?takde hak nak bersuara?

yela kan, aku ni tak ade ramai kawan, takde member yang kuat-kuat yang boleh backup aku. kalau aku melawan pun nanti kau ada kawan ramai..malas dah aku nak fikir, aku seorang yang sayang kawan-kawan dan aku seorang pro, aku takkan ambil menda remeh jadi besar..
so, apa aku akan buat?
M.E.N.G.A.L.A.H.

SABAR ITU SEPARUH DARIPADA IMAN..
atleast dapat jugak pahala sikit.

dah lah, malas aku nak fikir
-eNd-

Saturday, November 27, 2010

no pain no gain

No pain no gain huh..hahahaha..macam tak best je kan ayat tu..ape aku mengarot ni-__ -“….

Okay semalam 28 november 2010 aku telah mendapat hadiah best akibat dari mulut ‘cabul’ dua ekor skater iaitu BURUNG dan WAK KUANTAN. So, macam ni ceritanya,mase aku kat skatepark semalam aku lepak tepi dengan si burung dan wak kuantan ni, burung lepak tepi sebab injured and wak pun same kot, tengah borak-borak dieorang berbunyi “g r maing,burun takpe, ye injured” dan beberapa ayat lain lah yang aku dah lupa tapi ayat tu memang ‘masin’ la. Setelah itu, dengan semangatnya aku pergi main balik, sedang memikirkan ‘trick’ yang ingin di lakukan(frontside je..) di fun box tinggi belah jalan raya tu(tak tau?shut up and pergi sendiri lah tengok, malas aku nak cerite lokasinya). Semasa aku nak land lepas buat trick tu dengan tidak semena-mena kaki aku ‘glecoh’,’terpeleoit’,’kendur’,’terlari’ dan macam-macam lagi la translate, dan lutut aku dengan hensemnye merempuh bucu ‘down ledgeyang berhampiran di kawasan ‘pendaratan’. Lepas tu ape lagi, semasa ‘impak’ maksima tersebut aku dengan ‘style’nye berpusing 360 darjah sebelum land di lantai bak kata wak kuantan ‘bahan tanoh’. Sakit ke tak?soalan ape kau tanye ni jebon??sakit la pundekk.. nok nangih ase..hahaha.. malas dah aku nak cerita panjang, ni gambar nye. Mane?kat bawah ni haa, buta ke?adoiii…poser betul la kau..yang lain-lain(bukan poser) sila lah ‘ignore’ si poser tu…

hahahaha...budak-budak ni suruh aku g jahit..memang tak lah woi!!!
takut r aku
kulit ku terkoyak..hahaha..

Wednesday, November 24, 2010

this is my simple blog and simple advise

hey guys!!wassup...(you know lah nak reply ape kan)
so, with the title like that of course lah i wanna story-lori pasal tajuk tu lah..(apadaa)
first of all about 'my simple blog', i dont know what to say, just dont 'perlekehkan' my blog. i just wanna make it simple as i can so all the 'gossiper' senang nak bace..

okay, back to the story lori, if sape-sape yang ada facebook aku so dieorang tahu lah
apa yang aku post kat wall. "so what the hell?"..senyap lah kau poser..aku tak crite lagi ni-__-"
ok, about my post at fb,

perubahan itu adalah sesuatu yang sangat baik, tetapi jangan lah perubahan itu ke arah tidak elok. jangan berubah hingga orang sekekliling mengata,memandang serong dan memalukan keluarga. aku cuma menasihat, nasihat menasihati.


haaa...bacelah, nanti you all akan faham lah kan.
bukan apa, semenjeak dua menjak tiga menjak ni, aku dengar banyak cerita tentang
kawan-kawan aku yang dah berubah, alhamdulillah dah berubah, eh wait!!!what!!
change to bad?oh man!!this is shit...sape yang nak tengok kawan kita berubah dari baik kepada jahat or nakal, tak de kan..."aku suka"..ahh, kau poser..g beramboslah...sebok je.

janganlah kita mengkhianati rakan-rakan,sebab rakan-rakan tu rangking lepas family jugaklah. kalau pasal bf/gf pon nak gadoh org khianat-khianat, bile kita nak maju?

one more, jangan la kita benci membenci antara satu sama lain, kalau ikut kan hati memanglah, tapi fikirlah secara rasional. be positive. kalau ikutkan aku ni lah, kalau aku suka benci-benci orang ni, dah ramai yang aku benci siap aku boleh khianat terus. tapi, UNTUK APA?APA YANG AKU DAPAT?FAEDAHNYA?
itu yang kita kena fikir sekarang ni, sebab tu lah aku akan ok dengan semua orang, tak nak lah benci-benci ni. EX-GF aku pon aku tak pernah benci, siap selalu nasihat lagi tu,tapi kalau tak dengar lantak kau lah, MARUAH KAU BUKAN MARUAH AKU. tapi aku takkan benci semua orang.
aku masih ada sikap MEMAAFKAN ORANG LAIN DAN MEMINTA MAAF. so, janganlah kita benci-benci or khianat orang lain. tak baik tu. marilah kita BERSATU supaya kita,MALAYSIA akan maju di mata dunia.hahahahaha..

~eNd~

Sunday, November 21, 2010

CITA-CITA

Dear blog,

Dear friends,

Wassup?hahaha.(you know how to reply it, read my older post). Look at my blog title, ‘cita-cita’. Okay, first of all, of course lah I want to tell my ‘cita-cita’, and mybe all of you can predict what is my ‘cita-cita’kan?dont know?okay, I give you one hint:”things that play most and its about sport(hey,that’s two hint). Okay whatever, hahaha. Teetttt, times up! Its all about my extreme sport lah! Aggressive inline skate.

Its started when I ‘renyuk-renyukkan’ my right leg(oh, forgot pulak,dulu Im skateboarder). That’s when I think I want to’murtad’ from become a skateboarder.hahaha. I pick inline as my new sport and new hobby. Learn from youtube,self teaching(ada ke?) and gain valueable knowledge from others inline skater and it all build my self in this sport.

And the ‘hobi kosong’ now will take me to the next level. Wanna know rite?dont want? Get out from my blog you poser..hahahaha. okay, back to the story-morie. Past 2 or 3 days ago, I’ve told by ED(the boss besar of ROLLER UNITE) that he want to search crew for his company, and guess what im in the list!!!hahahahaha..of course I cant hope too much for that news because common man!!jangan la cakap aku berlagak atau buat cerita!!tak habis lagi ni!!baca sampai habis lah ngengg. Okay, back to the paragraph.. im not hoping too much because im just a junior skater, just started this year lah. Not ‘hebat’ enough to be in big company, but that’s give me more spirit to train hard and ‘sk8 hard’(bak kata ED).

So, I’m hoping,berharaping,hope,hope on,berdoa for my future in this sport.

Its my ‘cita-cita’ to bring my self to the highest level

And other skaters, please lah, don’t ‘cakap belakang’ or ‘buat mulut’, tolong doakan lah aku so, I can be the best among the best.

I WANT TO PROVE IT TO MY FAMILY.

I WANT MY FAMILY FEELS ‘KEMBANG HIDUNG’ ABOUT THEIR ONLY SON(NOT BAPOK).

I WANT TO CLOSE OTHER PEOPLE’S MOUTH ABOUT MY HOBBY.

PLEASE GUYS! SUPPORT ME OKAY J

Ini adalah siaran jawab menjawab


1. apa benda paling penting dalam hidup anda?

My family,my friends and my RAZORS


2. benda terakhir korang beli pakai duit sendiri?

RAZORS genesys LE

3. dimana tempat perkahwinan dan apa tema perkahwinan korang?

Di kampong dan tema kampong..amannnnn

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?

Bercinta?belum lagi

5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

Sehingga hujung nyawa

6. novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?

Ntah, ade pulak aku beli majalah

7. antara mak ayah korang, yang mana korang lebih mesra?

Dua-dua

8. namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang?

Brian aragon

9. adakah korang basuh baju korang sendiri?

Nope, ibu yang ambil baju dan masukkan dalam mesin basuh

10. di manakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?

Of course MEKAH

11. pilih salah satu, peluk atau cium?

cium

12. beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda?

Lawa

Tak berapa betul

Penakut..hahahaha


14. 5 lagu yang korang suka and selalu dengar?

*just the way you are

*when you look me in the eyes

*metal song

*lagu-lagu dave days

*lagu tiga kupang..hahahaha

15. 5 blogger yang dipertanggungjawabkan untuk jawab tag ini ?

Chik

Fafa

Zoul

Awin

mumui

Thursday, November 18, 2010

Makin hari makin seronok, tau sebab ape?ntahlah,aku pun tak tahu sebab ape. Hati masih lagi “im dying” bak kate nadia dalam blog die. Tapi nasib baik ada kawan-kawan SKATE TIMOR yang membuatkan aku tergelak sampai kotak suka aku abes..hahahahaha.

Ok, sambung lagi. Alhamdulillah, semenjak aku menceburi sukan ‘inline’ ni aku gain more friend you know. Best dapat kawan-kawan ni. Hari-hari pun makin busy dek kerana banyak aktiviti sihat yang kiteorang lakukan.

Haaaa. Cakap pasal aktiviti, malam ni kalau jadi lah, kiteorang akan melakukan aktiviti SKATE TOWN yang bermaksud mencari HOT SPOT untuk di jajahi..hahahaha. cari je lah mane-mane rail atau gap kat satu kuantan ni. Jumpe je terus tibai. Seronok jugak macam tu.

***********(otak aku berfikir)************entah lah, aku lupe la ape yang aku nak tulis tadi..-_-“

Ok la kawan-kawan, kalau aku dah ingaat nanti aku post lagi ye..hahaha

~eNd~

Wednesday, November 17, 2010

woi hoi

Hey korang, ini aku ada cerita pasal member aku yang bernama zoul. Kenapa?sebab sekarang dia dah ada blog. Tapi sebab dia buat blog ni memang la pelik dan sedikit mengggelikan ketiak anda semua. Dia join blog just because of his beloved adik yang termaktub ada blog dah. Masa dekat skatepark haritu si zoul ni ada cakap kat aku

“wei kamil aku dah ada blog”. Hahaha. Best jugak sorang lagi manusia dah ada blog. Yang best nye ayat ni zoul: “aku bukan ape, saje je nak wat blog, aku tengok adik aku main update blog macam ketagih, macam kene virus, aku pun nak jugak lah try best ke tak”. Hahahaha. Tak ke pelik buat blog sebab tengok adik dia main blog macam kena virus. Biasalah tu, itulah yang dinamakan blgogger tegar. Hahahahaha.

Jadi korang, jom lah kita usha dan follow blog kawan aku ni haaa..kat bawah ni aku dah sedia kan link untuk ke blog dia:

http://zoulhaslam.blogspot.com/

jadi selamat ber’blog’lah ye kawan-kawan!

~eNd~

ehem2

hey whatsup?(skema gile ayat)haha
ok ni aku nak ajar sikit korang bahasa inggeris,act bukan grammar ke ape ke cuma cara nak menjawap "wassup!" sahaja.kite selalu kalau jumpa kawan-kawan cakap "wassup dude!"
tapi ape yang kite jawap?"ssup!"..haaaaa...tu style lame dan style orang kite je..
lain kali kalau ade orang cakap"wassup" korang balas "nothin"..

kenapa nothin'?sebab wassup yang korang sebut-sebutkan tu bermaksud "apa khabar"
jadi hendaklah korang membalasnya dengan style skali "nothin" yang bermaksud saya ok,saya sihat,tiada apa-apa yang berlaku..haaaaaaa..ada paham ka?roti telur satu..hahaha


~eNd~

Monday, November 15, 2010

kosong

kosong, kenape kosong?entahlah,aku rase kosong je..
bukan kosong terus, aku mempunyai tuhan untuk di ingati,keluarga untuk mencurah kasih dan kawan-kawan untuk bersenda, tapi aku cuma rasa kosong.
nak-nak pulak kalau hari hujan kan, nak pegi skatepark pun tak dapat..

tapi aku ada pesanan untuk seseorang ni, tapi aku rasa die bukan bace pun blog aku ni haa..
takpe lah aku nak cakap jugak..

untuk seseorang ni

Berubahlah, jangan murah sangat.tau lah dah rosak.jangan rosakkan diri lagi

Sunday, November 14, 2010

hari-hari

jadual baru untuk cuti:
bangon pagi,makan,online,makan,tengok youtube,baca blog,pegi skatepark

pagi:
bangon,makan,online,tengok you tube

tengahari:
online,makan

petang:
online,makan dan terus menuju ke skatepark..oyeah!!!

malam:
lepak koja,makan,lepak kejap,balik,online,tengok youtube dan tido..hahaha


bestkan aktiviti aku?





aktiviti yang terkeluar carta:
wayang,taman bandar,lepak teluk cempedak dan dating.



~eNd~

Thursday, November 11, 2010

ok, hujan dan hujan...bukan merungut, cuma hujan telah membataskan pergerakan aku untuk pergi study di rumah kawan..this week is final week..hambek kau..

mintak-mintaklah hujan berhenti..nak hujan, hujanlah masa aku tengah jawap exam..best sikit..hehehe

apa-apa pun kena tetap bersabar dengan ketentuan-Nya..
aku cuma berdoa..
aminn



~eNd~