teman-temanku

Monday, June 27, 2011

Finally.haha.

what do you feel when you interviewed by anyone?hahaha..so bangang lah kan if you think nothing..
no no no, it's not about the popularity that i proud about, its just like a dream come true..
ya ya, he was not famous like Oprah Winfrey,David Beckham or else, but he still one of the 'terer' BMX rider in Malaysia. Now, he was involved in interviewing local(Kuantan) skater,rollerblader,BMX rider and many more lah..
Wait wait, did i said Rollerblader earlier?hahaha..ni yang den nak crito ni..hahaha..
aku telah di temu ramah oleh Kecik Gnome dalam blog beliau TOKMU SPARE DOLEY.
yaa, not a B-Mag or something, but it still something right?
interview ni bukan interview yang panjang lebar tu, just simple as ABC..haha..
Main objective is to introduce local skater to whole Malaysia. So jangan cakap banyak aku ada letak gambar ni..nak tengok interview yang lain-lain silalah ke TOKMU SPARE DOLEY. Terima Kasih.




kalau nak besarkan gambar silalah klik pada gambar tersebut ye.TQ

1 comment:

  1. gempak lu lu amir... hahaha
    bangga ak kwn nan ko... :p

    ReplyDelete