teman-temanku

Wednesday, November 17, 2010

woi hoi

Hey korang, ini aku ada cerita pasal member aku yang bernama zoul. Kenapa?sebab sekarang dia dah ada blog. Tapi sebab dia buat blog ni memang la pelik dan sedikit mengggelikan ketiak anda semua. Dia join blog just because of his beloved adik yang termaktub ada blog dah. Masa dekat skatepark haritu si zoul ni ada cakap kat aku

“wei kamil aku dah ada blog”. Hahaha. Best jugak sorang lagi manusia dah ada blog. Yang best nye ayat ni zoul: “aku bukan ape, saje je nak wat blog, aku tengok adik aku main update blog macam ketagih, macam kene virus, aku pun nak jugak lah try best ke tak”. Hahahaha. Tak ke pelik buat blog sebab tengok adik dia main blog macam kena virus. Biasalah tu, itulah yang dinamakan blgogger tegar. Hahahahaha.

Jadi korang, jom lah kita usha dan follow blog kawan aku ni haaa..kat bawah ni aku dah sedia kan link untuk ke blog dia:

http://zoulhaslam.blogspot.com/

jadi selamat ber’blog’lah ye kawan-kawan!

~eNd~

6 comments:

  1. aisehh . sye plak disalahkan . aiyerr !

    ReplyDelete
  2. walllalalaaa..
    anyway thanx la cite sal aku..(konon2 terharu)
    HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  3. http://mypapan.blogspot.com/

    sebuah blog mengenai skate scene area utara malaysia, lebih kepada skater area Alor star, Kedah...
    Lokasi tempat bermain di Skatepark YSB, Alor Star, Kedah

    aku baru tengok blog dia, menarik jugak...full information tentang comp, yg buat blog ni pon mmber aku juga......

    So harap kau review tgk la blog dia ni...

    ReplyDelete